Заповядайте при нас в Пелевун

10.06.2015 от Няма коментари

На 10 юни 2015 г официално открихме Калояновите къщи за гости в село Пелевун. Откриване Калояновите къщиСъбитието ни уважиха кметът на община Ивайловград г-жа Диана Овчарова, кметът на село Пелевун Таня Четелязова, отец Александър от Крумовград, координаторът на мрежа “Новото тракийско злато” Михаела Кирчева, собствениците на “Дивата ферма” в Горно поле, експерти от община Ивайловград, местни фермери и приятели на семейството ни.

Щастливи сме, че оттук нататък, освен да ви нагостим с натуралната храна, която произвеждаме, ще имаме възможността да ви настаним и в уютните ни стаи за гости. Чеверме в ПелевунРазполагаме с общо 5 стаи в двете ни къщи за гости, в които можем да настаним 13 човека. Постарали сме се да ви осигурим удобствата на съвременните бани, топла вода, климатик, телевизор и интернет. Бялата къща има битова механа, в която може да се нахраните самостоятелно. Ако предпочетете да ви сготвим ние, заповядайте под навеса на червената къща, където ще ви предложим вкусни ястия с продукти от собствената ни ферма и градина.

Разполагаме още с малко магазинче, кафене, Освещаване в Пелевунпред къщите ни има място за паркиране, осигуряваме местен водач, организираме пикници сред природата и ви показваме “Пътят на сиренето” в нашата овцеферма. Заповядайте при нас – докоснете се до истинския вкус и природа в ивайловградското село Пелевун!

About Author

  •